Australian 2021 messumatkat

Australasian Waste & Recycling
Expo 2020 - AWRE

Kierrätys, jätteiden käsittele 25.-26.8.2021 Sydney

Ainakin nämä tuoteryhmät ovat messuilla mukana: Jätteen keräily ja kuljetusautot, roskakorit jotka toimivat aurinkoenergialla, sensoreilla ja kompostoivat roskakorit ja lisäksi kotitalouksien käyttämät tuotteet. Ruuan ja orgaanisten tuotteiden käsittely, teknologiset innovaatiot jäte ja-kierrätysteollisuudelle vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

MICE -kahvimessut

9.-11.9.2021 Melbourne

”Growing the coffee Industry” Messut tunnetaan yhtenä suurimpana ja kiinnostavimpana kahvitapahtumana . Esillä kaikkea kahviin liittyvää kuten kahvin paahtaminen, välineet ja palvelut. Tapahtuma järjestetään Melbournen kahviviikon aikana ja World Barista Championship ja World Brewers Cup -kilpailut pidetään samaan aikaan.

Splash-2021-main-image-animated-1700x566-REG

SPLASH! Uima-allas ja spa-messut

25.-26.8.2021 Gold Coast Convention and Exhibition Centre, Broadbeach

Esillä suodatusjärjestelmät, kuumat altaat, uima-altaiden kunnossapito, uima-altaiden lämmittäminen aurinkoenergialla,
uima-altaat, veden kemia, hieronta-altaat.

Design Build

11.-13.10.2021 Sydney

Messuilla teemoina: Construction & Building Materials, Interior Fixtures & Finishes and Software &Technology. Lisäksi viimeisimmät suunnittelutrendit.

Gold Coast Expo 2021

AQUIS PARK, GOLD COAST TURF CLUB
MESSUPÄIVÄT AUKI
Jos olet kiinnostunut matkailuautoista, matkailuperävaunuista, turismista ja uusista trendeistä, niin tämä messu on juuri sinulle. Lisäksi esitellään kalastusvälineitä ja vesivoimaa.

Sydney Build Expo

Rakentaminen 23.-24.11.2021 Sydney

Australian johtava rakennusalan messutapahtuma.
Messut esittelevät rakennusteollisuutta (Construction), arkkitehtuuria ja infrastruktuuriteollisuutta (Architecture and Infrastructure Industry).

AOG ENERGY 2021

Energia 10.-11.3.2021 Perth

Messut ovat suurimmat energia-alan Australiassa. Messuilla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua alan uutuuksiin johtavien yritysten kautta. AOG yhdistää koko öljyn ja kaasun tuotanto- ja jakeluketjut.

Jos oman alasi messua ei löydy sivuiltamme , niin etsimme sinulle sopivan messun. Ota yhteyttä tarjouspyyntölomakkeella.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, lähetämme messumatkatarjouksen mahdollisimman pian.