Australian 2020 messumatkat

Australasian Waste & Recycling
Expo 2020 - AWRE

26.-27.8.2020 Sydney

Ainakin nämä tuoteryhmät ovat messuilla mukana: Jätteen keräily ja kuljetusautot, roskakorit jotka toimivat aurinkoenergialla, sensoreilla ja kompostoivat roskakorit ja lisäksi kotitalouksien käyttämät tuotteet. Ruuan ja orgaanisten tuotteiden käsittely, teknologiset innovaatiot jäte ja-kierrätysteollisuudelle vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

MICE -kahvimessut

4.-7.5.2020 Melbourne

”Growing the coffee Industry” Messut tunnetaan yhtenä suurimpana ja kiinnostavimpana kahvitapahtumana . Esillä kaikkea kahviin liittyvää kuten kahvin paahtaminen, välineet ja palvelut. Tapahtuma järjestetään Melbournen kahviviikon aikana ja World Barista Championship ja World Brewers Cup -kilpailut pidetään samaan aikaan.

Uima-allas ja spa-messut

29-30.7.2020 Gold Coast Convention and Exhibition Centre in Broadbeach

Esillä suodatusjärjestelmät, kuumat altaat, uima-altaiden kunnossapito, uima-altaiden lämmittäminen aurinkoenergialla , uima-altaat,
veden kemia, hieronta-altaat.

Design Build

21.-23.4.2020 Melbourne

Messuilla esitellään Construction & Building Materials, Interior Fixtures & Finishes and Software &Technology. Lisäksi viimeisimmät suunnittelutrendit.

Gold Coast Expo


24.-26.7.2020 Bundal
Jos olet kiinnostunut matkailuautoista, matkailuperävaunuista, turismista ja uusista trendeistä, niin tämä messu on juuri sinulle. Lisäksi The Boat Shed -tapahtumassa esitellään kalastusvälineitä ja vesivoimaa.

Sydney Build Expo

19. - 21.3. Sydney

Messut esittelevät rakennusteollisuutta (Construction), arkkitehtuuria ja infrastruktuuriteollisuutta (Architecture and Infrastructure Industry).

Australasian Oil & Gas 2020

11. - 13.3.2020 Perth

Messut ovat Australian suurimmat. Messuilla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua alan uutuuksiin johtavien yritysten kautta.

Jos oman alasi messua ei löydy sivuiltamme , niin etsimme sinulle sopivan messun. Ota yhtyettä tarjouspyyntölomakkeella.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, lähetämme messumatkatarjouksen mahdollisimman pian.