Thaimaan 2020 messumatkat
Kaikki messut Bangkokissa

Bangkok International Tire Expo

11.-13.3.2020 Bangkok

Kumimateriaalit ja kemikaalit, kumin kierrättäminen, luonnon kumi ja sen viljely, kumi ja latex tuotteet, rengasteknologia ja kumin testauslaitteet.

Thaifex – Anuga Aasia

26.-30.5.2020 Bangkok Pak Kret

Ruoka- ja juomamessut (Food and Beverage Industry). Messuilla on 11 eri aluetta näytteillä yhden katon alla. Erittäin hyvä messu jos etsit jalansijaa Aasian markkinoilla.

SILMO

10.-12.6.2020 Pak Kret

” The ASEAN Optical Fair”- on optisen alan messu, samalianen messu pidetään vuosittain myös Pariisissa.

ASEAN Vending Machine & Self-Service Facilities Expo

9.-11.9.2020 Bangkok

Tämän alan messuja on vain tämä yksi Kaakkois-Aasiassa. Messu keskittyy myyntiautomaatteihin. Esillä olevia brandejä ovat mm. Fuji Electronic, CP Retailink, Easy Touch, LPMB (Wrorldwide Vending), ICT, AJ Vending. Messut keskittyvät seuraaviin tuotteisiin: myyntiautomaatit, itsepalvelukoneet, maksusovellukset, toimistojen kahvitarjoilu, myyntituotteet, logistiikka, kylmäketju helposti pilaantuville tuotteille, myyntiautomaattien ylläpito ja käyttö.

Corporate Travel World Asia Pacific
(CTW)


22.-24.9.2020 Bangkok
” The tour & travel industry trade fair” Messut tarjoavat mielenkiintoisen alustan solmia uusia liikesuhteita ja verkottua matkailuteollisuuden johtavien yritysten ja suunnittelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Uusimmat trendit löytyvät täältä.

Sign Asia Expo

12.-15.11.2020 Bangkok

Kansainvälinen Sign and Advertising -messut on foorumi seuraaville tulostusmuodoille: Large Format Printer & Technology Supplies, Material Supplies, 3D Printers, Creative Sign Design and Visual Communication Technology, Printing Innovation.

Jos oman alasi messua ei löydy sivuiltamme , niin etsimme sinulle sopivan messun. Ota yhtyettä tarjouspyyntölomakkeella.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, lähetämme messumatkatarjouksen mahdollisimman pian.